U poznatom salonu ljepote Dessange promoviran novi broj Lider Trenda

Uvijek me obraduje poziv iz magazina Lider na promociju njihovih tjednih izdanja za kulturu življenja Lider Trend jer je to u stvari poziv na promociju ciljanih sadržaja popraćenih u svakom novom broju pa svaki put bude živahno i drugačije.

Tako sam se ovaj put našla u vrhunskom frizerkom salonu Dessange, prepunom nasmijanih i lijepih lica, kreativnih frizura, make-upa i svježih mirisa, okusa likera od maline kojeg sam od tog trenutka dodala na listu omiljenih 🙂 i popularnih kolačića macarons raznih okusa, limuna, čokolade, jagode…


Foto: Lider

Salon Dessange i ekipa su me oduševili. Vrlo ugodan prostor u Ilici 2, njihov tim, stručnost i pristupačnost dio su filozofije koju je Dessange izgradio na temeljima kvalitete. Osim frizerskih usluga nude i tri linije vrhunskih proizvoda za njegu i styling kose, dekorativna i preparativna kozmetika. Inače, Dessange je internacionalna marka koja ima čak 600 salona diljem svijeta u 45 država.


Dvije Dessangeove ambasadorice Lorena Nosić i Sementa Rajhard koje svojom vedrinom i ljepotom najbolje utjelovljuju ono što Dessange pruža svojim klijentima (Foto: BusyFemme)


Foto: Lider

Lider Trend uskoro izlazi kao samostalno izdanje

Lider Trend najavio je da zbog povećanog interesa idući broj izlazi početkom srpnja 2017. i bit će dostupan samostalna publikacija, ne kao dio Lidera kao do sada a čitatelji mogu očekivati puno poklona i nagradnih igara.


Foto: BusyFemme

Nakon predstavljanja novog broja Trend Lidera i Dessangeovog programa i kreativnog tima, domaćini su nas iznenadili poklonom da svim gostima promocije koji žele naprave frizure i šišanje što na žalost nisam uspjela realizirati zbog daljih obaveza, pa sam se na putu prema izlazu utješila dodatnom dozom kolačića s okusom kokosa. Iako, doma u poklon vrećici našla sam voucher za frizuru, ali se ipak nisam pokajala zbog onih par macaronsa više 🙂


Foto: Lider

No Comments Yet

Leave a Reply

After work lifestyle blog

Pratite me / Follow me:

Oglas