Niche parfemi za osobite na online shopu Lana parfumerije

Jednom poslovnom prilikom, upoznala sam Lanu, vlasnicu poznate Lana parfumerije. Osim što je jako lijepa, njegovana i vedra žena te je kao takva prava ambasadorica svog brenda, odmah mi se svidjela lakoća kojom pristupa poslu i ljudima.

Od početka suradnje, bilo je jasno da ovo nije uobičajeni dućan uvezi i prodaj, nego parfumerija s pričom, znanjem i iskustvom u koju je uključena cijela obitelj, još od 1990. godine.

Ako netko želi poseban miris kojeg je nemoguće pronaći u uobičajenoj ponudi, onda je ovo pravo mjesto. Tu ćete dobiti osobni pristup i čuti priču o svakom mirisu.

Upravo zbog ove parfumerije, ja sam promijenila pristup pri odabiru mirisa jer sam naučila da je pametnije najprije saslušati što se krije iza nekog proizvoda, tj. kako i kada je nastao, zbog koga, čime je inspiriran, koje su osnovne, a koje sporedne note itd. Zanimljivo, ali nakon toga mi se više puta desilo da sam bila sigurna u svoj konačni odabir iako miris nisam prethodno ni isprobala i pokazalo se da je to onaj pravi. Iako, tu je i Lana koja odmah s ulaza „nanjuši“ vaš karakter i osobnost i u skladu s tim vas usmjerava, što je hvalevrijedno i poželjno, jer znamo da mozak ne može razlikovati mirise nakon više od 3 isprobana. Stoga bauljanje i špricanje na desetke raznih mirisa odjednom po parfumerijama nema nikakvog smisla pa se mnogi često vrate doma s onim koji im sutradan baš i ne leži.

Moram priznati da prije Lane nisam znala za postojanje mnogih brandova iz parfemske industrije, ali ne čudi jer se radi o ekskluzivnoj i limitiranoj ponudi.

Na online shopu Lana parfumerije upoznajte se i vi s nekim od tih niche brandova – LINK >>>

Kad već pričam o online shopu parfema, izdvojit ću dva koje bih hladne glave mogla naručiti bez prethodnog isprobavanja, upravo zbog onoga što stoji iza njih i sigurna sam bih pogodila nakon iskustava koja sam stekla kod Lane.

 

Annick Goutal
Tenue de Soirée Woman Eau de Parfum

Inspiriran osjećajem obećanja koje prethodi noći u Parizu. Miris je slobode, nepokolebljivosti i odvažnosti. Glavne note su iris i patchouli.

Priznajem, i dizajn bočice mi ga je dijelom prodao 🙂

Link na online shop Lana parfumerije – Annick Goudal >>>

 

Clive Christian
Women V Eau de Parfum, Private collection

Cvjetni drveni mošusni miris kojeg je dizajnirao Christian Provenzano 2012. godine.
Glavne note su jantar, bergamot, tamjan, mošus, narančin cvijet, patchouli, breskva

Link na online shop Lana parfumerije – Clive Christian >>>

No Comments Yet

Leave a Reply

After work lifestyle blog

Pratite me / Follow me:

Oglas