Oldies but Goldies – stare cipele koje se ne daju van iz mog ormara

Vrijeme je za preslagivanje ormara kada novo godišnje doba diktira što će sada stajati u prvom planu. Gotovo svake godine se nađem pred nekim komadima odjeće i obuće kojih se jednostavno ne mogu riješiti jer ih obožavam.

S obzirom da do danas nisam pronašla pravi razlog zašto da ih se uopće riješim, više ni ne razmišljam o tome.

Pratim trendove, ali ne držim ih se slijepo, ako mi nešto ne stoji, onda to ne bih stavila na sebe ni po koju cijenu, pa me u tom smislu ne zanima da li su upravo ove koje ću vam pokazati u trendu ili nisu. Jednostavno su mi lijepe i tako će uvijek biti. A da ne spominjem da i danas privlače pažnju kada ih obujem uz obavezno pitanje gdje si ih kupila. Ehehe 🙂

 

1. Blugirl by Blumarine, crne lakirane kožne cipele stare su oko 10 godina. Nosim ih isključivo u svečanim prilikama i prilično su udobne iako ne izgledaju tako na prvi pogled. Na nozi su jako seksi pa je uz njih potrebno paziti što odijenuti kako bi se zadržala njihova prirodna elegancija.

U časopisu Luxury Living u kojem sam nekoliko godina radila kao glavna urednica, ove cipele je na naslovnici ovjekovječila Severina fotografirana u poznatom salonu luksuznog namještaja Somec interijeri na Britanskom trgu 1.

 

2. Blugirl by Blumarine, sivo-roza kožne platforme jako su nježne i ženstvene na nozi. Idu uz sve, od traperica do svečanih prilika, za dan i večer, kadgod i gdjegod. Nisu baš preudobne jer su teške, ali ipak sam ja njih savladala, ne one mene. I uživala sam u svakoj prilici 🙂 Također su stare 10 godina.

 

3. Luciano Padovan, crne satenske cipele sa Swarovski kristalima oličenje su ženstvenosti i elegancije i najbolje opisuju moj stil.

Ugodne su za nositi jer peta nije previsoka. Šteta je što ih ne mogu češće nositi zbog njihovog svečanog izgleda, koji dominira čak i uz traperice, uz koje jako dobro pristaju.

Mašnica od Swarovski kristala

 

U mom ormaru nalazi se još dosta sličnih komada starih 10 ili više godina, ali to nekom drugom prilikom u nekom drugom postu 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

After work lifestyle blog

Pratite me / Follow me:

Oglas