Slane sobe zdravlja i relaksacije

Mnogi su riješili svoju alergiju, astmu i ostale probleme s disanjem uz pomoć HALOTERAPIJE. Sama riječ SOL u prijevodu znači Sunce a u soli je uvijek akumulirana sunčeva energija.

Plava slana soba

Otišla sam iz radoznalosti, ne iz potrebe. Privukla me priča, povijest, način na koji se koriste blaga prirode, ali i prekrasno uređen ambijent. Privukla me i hrabrost vlasnice slane sobe Natura Sol Mirjane koja je među prvima dovela slane sobe u Hrvatsku, radila na informaranju i edukaciji javnosti o benefitima slane sobe o kojima se prije toga ništa nije ni znalo i sada već niz godina uspješno radi.

U pola sata koliko sam provela u plavoj sobi, opustila sam se, uspjela čak i meditirati što mi inače baš i ne ide, pred kraj skoro zaspala zbog tog prostora koji opija i relaksirajuće glazbe i izašla potpuno odmorena i odlučna u namjeri da ću sve ovo ponoviti.

Terapija solju, na način na koji se danas koristi, nastala je prije 150 godina kada je jedan zdravstveni radnik primijetio kako rudari u jednom rudniku u Poljskoj nemaju respiratorne probleme. Tako je sve počelo. Ljudi koji su trebali liječenje išli su u rudnike i tamo boravili određeno vrijeme ili noćili.


Zelena slana soba

Preventivna i klinička učinkovitost slanih soba poznata je i znanstveno priznata metoda liječenja diljem svijeta. Haloterapijom tijelo prirodno apsorbira željezo, kalcij, magnezij, bakar, cink, litij, selen i ostale elemente u tragovima. Namjenjena je svima:
trudnice, djeca, odrasli, osobe starije životne dobi, sportaši, poslovni ljudi, studenti i svi oni koji žele svoj imunitet i zdravlje očuvati na isključivo prirodan način mogu se prepustiti solnoj terapiji.

Tretmani u relaksirajućem ambijentu su imunostimulativni, revitalizirajući i blagotvor-ni – posebno kod alergija, rinitisa, astme, kroničnog bronhitisa, sinusitisa, prehlada, gripe i upalnih procesa dišnih puteva, glavobolje, otežanog disanja i kratkog daha, alergijskog dermatitisa, ekcema, psorijaze itd.

 

Posjetite slane sobe Natura sol u Medvedgradskoj 49
www.slane-sobe.hr

 

No Comments Yet

Leave a Reply

After work lifestyle blog

Pratite me / Follow me:

Oglas