Personalizirana putovanja agencije FOSCROT Travel

Putovanje po mjeri pojedinca, prilagođeno željama, potrebama, mogućnostima, slobodnom vremenu, navikama putnika, uspješan je model putničke agencije Foscrot Travel koja zrači strašću prema avanturizmu i upoznavanju lokalnih običaja. Svoj brzi i zvjezdani uspjeh mogu zahvaliti, ne samo jedinstvenom konceptu programa, nego svom stalnom fokusu na ljude i razumijevanju njihovih načina života i širenju prijateljskih odnosa u koji god kutak zemlje zavire. Ovaj vedri duh uspjeli su dočarati maštovitim štandom na 6. Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO održanog sredinom 3. mjeseca u Areni, gdje se Foscrot se predstavio s 10 redovnih destinacija u Africi, Bliskom Istoku, Indije, jugoistočnoj i istočnoj Aziji, sjevernoj Europi, a naglasak je bio na jednom od njihovih najpopularniji destinacija Tanzaniji i njenim prirodnim, kulturnim i gastronomskim ljepotama.

S Tarzanom na štandu Foscrot Travel agencije na sajmu Place2Go

Svoj pogled na način na koji treba putovati kroz život i svijet, pokazali su najzanimljivijom prezentacijom štanda na sajmu. Ako su za vas dovezli pravi safari Jeep, blatnjav pritom, egzotično voće koje je bilo ponuđeno svim posjetiteljima, a bio je tu i nezaobilazni Tarzan koji je bio glavna atrakcija sajma, i to sve okrunjeno nagradnom igrom putovanja u Tanzaniju, onda možete zamisliti što vas sve čeka na pravom putovanju s Foscrotom.
Pogledajte dio ove priče:

U Tanzaniji u 11. mjesecu 2017. možete posjetiti park Serengeti, plantaže kave i banana, tropske šume i vodopad, terminalni izvor usred „tropske“ pustinje, i ono najvažnije, druženje s lokalnim nomadskim narodom Masai.

Program putovanja u Tanzaniju od 5. do 11. mjeseca 2017 >

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Vijetnam

Jedna je od omiljenih destinacija Foscrot tima koja ih je osim bogatim znamenostima, oduševila prirodnim bogatstvima, deltama Crvene rijeke i Mekonga, planinskim lancim, a proživjet ćete i dio povijesti koja prema zapisima počinje oko 200. godine pr. Kr.

Program putovanja u Vijetnam od 5. do 11. mjeseca 2017 >

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kambodža
Narod, religija, kralj, to je kratki opis ove avanture. Za ljubitelje mističnosti, izdvojila bih važnost Angor Wata, najvećoj religijskoj građevini na svijetu koja se savršeno uklopila u divlji okoliš a zidovi hramova projiciraju život nekada, vojne marševe, život u palači i svakodnevni život lokalnog stanovništva.

Program putovanja u Kambodžu do 5. mjeseca i u razdoblju od 11. do 12. mjeseca 2017 >

No Comments Yet

Leave a Reply

After work lifestyle blog

Pratite me / Follow me:

Oglas